Nehézségei vannak az ingatlan belső színének kiválasztásával?

Megbízható építőipar

Nehézségei vannak az ingatlan belső színének kiválasztásával?

Világos konyhai színek

Az otthoni festés szórakoztató és izgalmas élmény lehet. Összegyűjtöttük színszakértőink útmutatásait, amelyek a konyha, a hálószoba, a fürdőszoba vagy az otthoni helyiségek megfelelő megjelenésének irányába mutatnak.

A konyhai fal színének fel kell világosítania a környéket, meleget és hangulatot árasztva. Ha természetes megjelenést szeretne a konyhában, akkor természetes fát kereshet a szekrényekhez, és tiszta fa felületeket használhat.

A konyha mennyezetének élénk színűnek kell lennie, amely visszaveri a fényt a konyha felszínéig. A fényes belső festék színei kölcsönhatásba léphetnek a lámpákkal, sötét környezetet okozva a konyhában. Hagyja a konyhai pultokat semlegesnek, hogy a hátsó fröccsenő színek kiemelkedjenek.

Vegye figyelembe a konyhája egyéb elemeit, például szekrényeit, pultjait, háztartási készülékeit, hátul fröccsenéseit, és találjon olyan színt, amely jól kölcsönhat velük.

A világos vajas sárga, mint a Soleil , vagy a lágyabb semleges, mint a Marokkói homok , ideális lehet a konyha falaihoz.