Bevezetés a LED világításba

Megbízható építőipar

Bevezetés a LED világításba

Világítási termékek:
Kérjen ajánlatot a LED világításról! A LED világítás messze a legenergiahatékonyabb típusú világítás.

A régi LED-ek megvilágításának megváltoztatása évente több tízezer forintot takaríthat meg az energiaszámlákon, tehát okos üzleti döntés. Noha a telepítésük többe kerül, a megtakarítások nagyon rövid időn belül összegyűlnek, és számos olyan mechanizmus van érvényben, amelyek segítik a vállalkozásokat a kezdeti előzetes költségekben.

A LED-ek hosszabb ideig működnek, mint az izzólámpák
A LED-es lámpák akár 50 000 óra megvilágítást is képesek tartani, míg a régebbi lámpák esetében ez csak 2000 óra lehet. Egy vállalkozás számára ez azt jelenti, hogy nemcsak az energiafelhasználáson, hanem a karbantartási és pótlási költségeken is spórolnak.

A LED-ek csökkenthetik az üvegházhatású gázok kibocsátását
A LED-ek kevesebb villamos energiát fogyasztanak, így ha az Ön energiája továbbra is fosszilis tüzelőanyagokból származik, akkor a LED-ek használata jobb a környezet számára.

A LED-ek vonzóbb fényt nyújthatnak és növelhetik a termelékenységet
Tanulmányok azt mutatják, hogy a vállalkozás megfelelő és kellemes megvilágításának biztosítása javíthatja a csapat koncentrációját és termelékenységét. Arról, hogy a világítás hogyan befolyásolja a termelékenységet, többet olvashat cikkében .

Ajánlott területek, vállalkozások, ahol kiemelten sokat segíthet a LED világításra való áttérés az energia megtakarításában:

Oktatás
Ipari
Egészségügy
Vendéglátás
Irodák
Kiskereskedelem
Bemutatótermek, konferencia termek
Szupermarketek


Csökkentse az üzemeltetési költségeket!
Telepítsen megújuló energiaforrásokat, például napenergiát!
Csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátását!
Javítsa a munkakörülményeket!