Elektromos tanácsadás lakásvásárlóknak

Megbízható építőipar

Elektromos tanácsadás lakásvásárlóknak

Az első számú aranyszabály a helyi villanyszerelőtől ingatlanvásárláskor. Ne vásároljon ingatlant elektromos tanúsítvány vagy jelentés nélkül !


Itt van a miért …
A legfrissebb felmérések szerint a költözés az egyik legstresszesebb életesemény, amellyel bárki az életében találkozhat. Új ingatlan keresése, a jelzálog megszervezése, a jogi dokumentumok válogatása és az összes saját és családi dolog áthelyezése érthető, hogy a dolgok elmaradhatnak vagy figyelmen kívül maradhatnak. Tudjuk ezt, mert újra és újra, amikor nemrégiben ingatlant vásárló ügyfeleinkkel beszélünk, az első kérdés, amelyet mindig felteszünk: Kérte az elektromos tanúsítványt, amikor megvásárolta az ingatlant?

Sajnos két nagyon gyakori válasz van erre a kérdésre: az egyik:

„Nem, nem vettem észre, hogy szükségem van rá!”

a másik pedig: „Igen, van egy lakásvásárlói felmérésem!”

Az otthoni vásárlók felmérését nem szakképzett villanyszerelő végzi, és csak szemrevételezéssel készül, gyakran előfordul, hogy számos mezőt bepipálunk, és rövid megjegyzést hagyunk az elektromos szerelési állapotról szóló jelentéssel szemben.Ez a jelentés, amely dokumentálja a telepítés állapotát, és árajánlatot tartalmaz, hogy a telepítés megfeleljen az előírásnak.