A KICSI NAPPALI SZÍNEKHEZ ÖTLETEK

Megbízható építőipar

A KICSI NAPPALI SZÍNEKHEZ ÖTLETEK


Ezeknek a színeknek köszönhetően nagyobbnak érezheti nappaliját!

A térérzet kialakításának egyik legjobb módja a nappali hatékony színeinek használata. Az alábbi színjavaslatok nem a gyenge szívnek szólnak, de energiát szolgáltathatnak egy fáradt térben, és elősegítik, hogy egy kis nappali nagyobbnak érezze magát.

Kis nappali ötletek: Akvamarin színei

A kék zöld árnyalatai mindig is népszerű színek voltak a kis nappaliban. Ha azt szeretné, hogy a nappali színei emlékeztesse az égszínkék égre és tengerekre, akkor ez a szín hozza haza magával. A réce erős változata, mint a Misty Aqua , akkor működik, ha egyszerre akarsz lebecsülni és drámai lenni. Ha sok időt tölt el kis nappalijában a gyerekeivel és barátaival lógva, ez az árnyék nyugodt hátteret jelent minden párt számára, a nyugalom és a nyugodt nyugalom elemét adva hozzá. Használja pasztellekkel, hogy a szoba egész évben tavaszias legyen, és hogy a kis nappali nagyobbnak érezze magát.

Kis nappali ötletek: szenvedélyes rózsaszínű

A friss divat inspirációt jelent a kis nappali színek kiválasztásakor. A mai divatos tömeg a nappali színvilágának részeként magáévá tette a kifinomult rózsaszín árnyalatot. Egy olyan rózsaszínű, mint a Madagaszkár rózsaszín , különösen megfelelő a nappaliban. Az ebben a színben található meleg tónusok ideálisak, ha sötét fából készült bútorokkal rendelkezik, és a szobához egy kis puhaságot ad. Béreljen fel egy festőt, hogy használja ezt az árnyékot a nappali színvilágának részeként, ha van egy tágas helye, mivel ez segít otthonosabbnak érezni magát és ösztönözni fogja az intim beszélgetéseket.

Kis nappali ötletek: narancssárga

A feltűnő narancs nagyszerű beszélgetésindító a kis nappaliban. A narancssárga teszi az embereket élénkebbnek és mozgásérzetet kölcsönöz minden térnek. A narancssárga mély tónusok jól párosulnak a színkerék más színeivel, például a sötétkékkel és a barnával, és segítenek egy kis nappali kialakításában kicsit nagyobbnak érzem magam.