Lámpafoglalat-csere tippek:

Megbízható építőipar

Lámpafoglalat-csere tippek:

A porcelánlámpa-foglalat elektromos szigetelőanyagból készül, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek. Az olyan elektromos szigetelők, mint a porcelán, megakadályozzák a hő és az áram átadását egyik fémes eszközről a másikra. a lámpafoglalat cseréje korrózióálló, és nedvességtömítéssel kapható, amely alkalmassá teszi külső használatra. a lámpafoglalat cseréje megtalálható az antik lámpákban, a szüreti lámpákban és a halogén vagy izzókat használó lámpákban.

E27 lámpa foglalatának cseréje

Fontos az elektromos készülékek jó állapotának biztosítása. És az elhasználódott készülékkábel javítása jó módszer arra, hogy az otthoni biztonság érdekében biztosítson részesedését. Másrészről, amikor az elektromos készülékekkel foglalkozunk, veszélyek lehetnek, különösen, ha nem vigyázunk. Például: Ha lámpa zsinórját alulméretezett huzalra cseréli, túlmelegedés és tűz keletkezhet.

Az ilyen jellegű javítások elvégzése fontos, de tisztában kell lennie azzal, hogy rendkívül óvatosnak kell lennie, amikor elektromos készülékekkel dolgozik. Könnyű megakadályozni, hogy az elektromos javítás visszaéljen, ha rájössz, hogy mi lehet a baj. Tehát olvassa el és tanuljon meg egy-két trükköt. A lámpánál két rész van, amelyekről ismert, hogy időnként elhasználódnak, és amelyeket időnként ki kell cserélni: a vezetéket és az izzólámpát.


E27 lámpafoglalatcseréje és váltása egyszerű. Ne próbálja megjavítani csak a kapcsolót. Nem fog pénzt megtakarítani, és még többe is kerülhet. Emellett nincs különbség, hogy melyik stílusváltót választja. Három alapvető típus közül lehet választani: húzó lánc, toló-nyomó és csavar. Ne feledje, hogy a kapcsoló egy kapcsoló, és ha „melyik típusról” van szó, azt javasoljuk, hogy Ön legyen a bíró. Van azonban egy másik szempont is a kapcsoló kiválasztásakor.

Ha egy lámpa nem működik, és tudja, hogy az izzó rendben van, ellenőrizze, hogy a kábel nem sérült-e. Ha a szigetelés kopott és megrepedt, cserélje ki az egész zsinórt (lásd: Átkötési lámpák, Kapcsolódó projektek). Ha a kábel rendben van, akkor a probléma valószínűleg a fényaljzatban van.

FONTOS: Mindenki saját felelőségére kezdejen csak bele a házi barkácsolásba! Csak abban ez esetben kezdjen villanyt szerelni, ha azt egy szakemberrel ellenőrizteti!